0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@LUFC

LIDS POSTAJE GLAVNI KANDIDAT ZA SELIDBU U NIŽI RANG: Beli nadigrali Lisice na King Paueru, ali Čempionšip sve bliže! (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.22 u 16:07

Nastavak niza bez pobede!

Fudbaleri Lestera su danas na svom stadionu savladali Lids minimalnim rezultatom. Prvo poluvreme je prošlo u egalu, obe ekipe su dva puta šutnule na gol ali bez većih prilika. U nastavku je Lids bio nešto konkretniji, Šmajhel je imao nekoliko odbrana, ali je u jeku inicijative gostiju postignut gol.

Najpre je Tilemans promenio stranu i na boku je našao samog Harvija Barnsa, koji je povukao loptu, potom odigrao dupli pas sa Ikenaćom. pa potom iz prve matirao Ilana Melijera. Do kraja utakmice Lids je pritiskao ali nije došlo do promene rezultata.

Lisice su trenutno na desetoj poziciji sa 33 boda koliko ima i Brajton iza njih, dok je Lids nastavio niz od sedam utakmica u kojima ne znaju za triujmf, a u tom periodu su osvojili samo jedan bod. Trenutno su na 15. poziciji, ali imaju dva boda više od Barnlija, koji je prvi ispod crte, a uz to Klaretsi imaju i dve utakmice manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter