0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@RangersFC

KEMAR RUF POKLONIO RENDŽERSU POBEDU ZA 150. ROĐENDAN: Individualno jaki kao zemlja, timski ne funkcioniše sve kako treba!

Objavljeno: 05.03.22 u 17:58

Rednžers u sjajnom raspoloženju dočekuje Zvezdu!

Fudbaleri Rendžersa su slavili na legendarnom Ajbroksu protiv Aberdina minimalnim rezultatom. Utakmica je prošla u dominaciji Policajaca, imali su loptu sve vreme u nogama, kružili su oko kaznenog prostora domaćih, ali nedostajala je realizacija.

Ipak to se promenilo nakon izmena kada su na teren ušli Kemar Ruf i Džon Landstrom. Nekadašnji igrač Anderlehta je odmah po ulasku na teren upisao pogodak na asistenciju Džoa Ariba. Ovo je idealni poklon za navijače slavnog kluba iz Glazgova koji ovaj vikend proslavljaju svoj 150. ljubilarni rođendan. Zaista neverovatna tradicija, praćena sa 55 titula šampiona Škotske, ali i nedavno tavorenjem po četvrtom rangu takmičenja.

Rendžers je sada izjednačen sa Seltikom na vrhu tabele, obe ekipe imaju po 70 bodova, s tim da Policajci imaju utakmicu više, dok je Aberdin na, za njihove standarde, niskom desetom mestu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter