0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Feyenoord

FAJENORD SVE DALJE OD TITULE, NEOČEKIVAN KIKS PRED PARTIZAN: Klub na Mezi se neviđeno ispromašivao, evo šta može da raduje crno-bele!

Objavljeno: 05.03.22 u 23:08

Bivši šampion Evrope promašio pobedu!

Fudbaleri Fajenorda remizirali su na svom De Kujpu sa Groningenom i tako sebe još više odaljili od titule u prvenstvu Holandije. Klub iz Roterdama je napadao gotovo ceo meč, a utakmicu je obeležila neverovatna sekvenca u završnici prvog poluvremena kada su u roku od nekoliko sekundi iz neposredne blizine fudbaleri Fejenorda više pogađali goste koji su svojim telima branili gol.

Goste je u vođstvo doveo iskusni Mihael De Leuv golom u 23. minutu utakmice. Od tog momenta slika na terenu se menja, Fajenord prelazi u potpunu ofanzivu, a u završnici prvog poluvremena je viđeno nekoliko neverovatnih promašaja. Slika u nastavku je ostala nepromenjena, sa jalovom inicijativom domaćih sve do ulaska rezerviste Sirijela Desersa koji ravna rezultat 20 minuta pre kraja meča.

Domaći su pokušali da dođu do pobede i sebi naprave idealnu uvertiru za Partizan, ali ipak Peter Leuvenburh ostaje nesavladan i čuva bod svom timu. Ovo može da bude pokazna vežba crno-belima kako da odole napade ekipe iz Roterdama. Šampion Evrope iz 1970. je sada treći na tabeli, sa utakmicom više i pet poena manje od prvoplasiranog Ajaksa, dok je Groningnen na mirnoj desetoj poziciji, daleko od Evrope ali i opasne zone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter