0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@WestHam

VEST HEM ZBOG RATA BEZ IZUZETNO VAŽNOG IGRAČA: Ne putuje u Liverpul, Mojes kaže da samo jednu stvar treba činiti! (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.22 u 21:28

Ukrajinac nije na raspolaganju ekipi!

Ukrajinski fudbaler Adnrij Jarmolenko neće biti na raspolaganju Dejvidu Mojesu za vikend na utakmici protiv Liverpula potvrdio je klub iz Londona. Dejvid Mojes je o slučaju krilnog napadača rekao sledeće:

„On je trenirao ali neće putovati sa nama. Mislim da nije spreman i želimo da mu pružimo punu podršku da učini sve što može svoju porodicu i svoju zemlju“, izjavio je trener Vest Hema potom dodao da je Jarmolenko veoma pogođen svim dešavanjima: „Osećam se bespomoćno i to ne samo kao fudbalski menadžer. Ne možemo ništa da učinimo, osim da mu pružimo podršku“, završio je Mojes.

Vest Hem je u aktivnoj borbi za Ligu šampiona, trenutno su na petoj poziciji, a Jarmolenko je do sada u sezoni odigrao 20 utakmica i postigao jedan pogodak protiv Rapida u Beču.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter