0
Domaći fudbal

FOTO: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VELIKI DAN ZA CRVENO-BELE: Lepa atmosfera na Marakani – Ivanić dobio značajnu nagradu, Terzić poslao brutalnu poruku! (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.22 u 14:22

U Medija centru stadiona „Rajko Mitić“ danas je održana proslava 77. rođendana Crvene zvezde, a fudbalski klub je četvrtu godinu u nizu proglašen za najbolji kolektiv.

Nagradu za životno delo, primio je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović, a drugu nagradu osvojio je Mirko Ivanić, koji je proglašen za najboljeg sportistu u Sportskom društvu. Kao predstavnik Crvene zvezde nagradu je preuzeo generalni direktor Zvezdan Terzić.

FOTO: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Obeležavanje rođendana je uvek lep događaj, jer tada okupljano nama drage ljude i podsećamo se lepih trenutaka. Tako smo se i danas okupili ovde da obeležimo 77. rođendan naše Crvene zvezde, najvećeg kluba na ovim prostorima i najvećeg i najboljeg sportskog društva u Evropi. Zato sa zadovoljstvom koristim ovu priliku da svima vama čestitam današnji rođendan i čestitam sve uspehe koje ste ostvarili u prethodnom periodu. I naš fudbalski klub ima mnogo razloga za ponos. Ostvarili smo istorijske rezultatek koji će ostati zapisani zlatnim slovima u svim monografijama našeg kluba. Osvojili smo četvrtu uzastopnu šampionsku titulu, posle 14 godina osvojili smo duplu krunu, po peti put smo se plasirali u grupnu fazu Uefa takmičenja, osvojili smo prvo mesto u grupi Lige Evrope i posle 30 godina, prvi put smo se plasirali u osminu finala Uefa-inih takmičenja – rekao je Terzić i potom dodao:

– Iskreno se nadam da ćemo peti put uzastopno osvojiti šampionsku titulu u maju i da ćemo se ponovo radovati. Ponosan sam i na sve ostale uspehe koje ste napravili u ovoj godini i siguran sam da su mnogi od vas prisutnih zaslužili da podignu danas pehar. Fudbalski klub Crvena zvezda je u prethodnom periodu, u skladu sa svojim mogućnostima, pomagao mnoge klubove i iskreno se nadam, za to imamo plan i projekat, da ćemo biti u narednom periodu biti u boljoj situaciji, boljoj mogućnosti i da ćemo biti kičma i motor razvoja svih ostalih klubova, konkretnim potezima. Još jednom da se zahvalim na ovom priznanju, da vam poželim mnogo uspeha u narednom periodu i da svim zvezdašima čestitam 77. rođendan – istakao je Terzić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter