0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@RangersFC

UEFA POKRENULA BANALAN POSTPUKAK PROTIV RENDŽERSA: Čelna fudbalska organizacija ubija svu draž u fudbalu, sada krivci ni manje ni više nego deca!

Objavljeno: 04.03.22 u 19:48

Čudan potez stiže iz Niona!

Rednžers ne igra sjajno u nastavku sezone, ali su njegovi navijači imali ogroman povod za slavlje kada su nakon demoliranja Borusije na Vestfalenu, odoleli timu iz Nemačke na domaćem terenu, i sa remijem prošli u narednu fazu. Ipak način na koji su navijači proslavili utakmicu doneće potencijalne sanckije klubu iz Glazgova, a povod za to je ni manje ni više nego ulazak dece na teren nakon poslednjeg sudijskog zvižduka.

Klub je informisan da je pokrenut postupak protiv njega, jer nakon kraja utakmice sa Dortmundom deca su se našla na oblasti terena. Imamo nultu toleranciju za ulazak publike na teren. Svaki roditelj za kojeg bude utvrđeno da pomaže detetu da uđe na teren biće podvrgnut disciplinskom postupku kluba. Takođe, našim igračima je savetovano da gledaocima koji ulaze u teren ne daju dresove“, navedeno je u saopštenju kluba.

Takođe The Sun navodi kako je klub rekao sledeće:

„Igračima nije dozvoljeno da poklone dres bilo kome ko se nađe na terenu“.

Videćemo kako će se dalje odvijati postupak, poznato je da UEFA oštro kažnjava bilo kakve navijačke ekscese, a u narednim danima će se znati epilog. Crvena zvezda na Ajbroksu gostuje narednog četvrtka, presuda će do tada verovatno biti doneta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter