0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR ZADOVOLJAN NAKON TRIJUMFA: Rukometašice nemaju vremena za odmor! (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.22 u 09:48

Novi izazov našu selekciju očekuje već u subotu!

Rukometašice Srbije su nakon odličnih šezdeset minuta savladali Švedsku, u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo rezultatom 24:21 (10:9). Zrenjanin je još jednom bio taličan za naše seniorke, pa je u trci za plasman na Evropsko prvenstvo Srbija upisala dva važna nova boda.

Po završetku utakmice oglasio se selektor Srbije, Uroš Bregar.

-Kada smo se spremali za utakmicu, najveći problem je bio kako ćemo se vraćati nazad. Istina je da je najbolji napad kada su Lavko i Liščević zajedno, a protiv jednog skandinavskog tima je teško kada moram da rotiram. Nije bilo puno vremena da sve utreniramo, ali su igračice ovag segment odradile dobro. Što se tiče našeg napada, imali smo nekih problema, jer Švedska je na poslednjem Svetskom prvenstvu odigrala nerešeno sa Holandijom, pa sa Norveškom i to je ekipa koja dosta trči i igra moderan rukomet. U ovakvim utakmicama je potrebno da imate i malo sreće. Jovana Risović, koja je dobila priznanje uoči susreta, zaista ga je tokom utakmice opravdala i zaslužila.

U petak ekipu očekuje naporan put, a u subotu već novi susret sa Švedskom.

– Grešku koju smo napravili na Islandu, uspeli smo da kompenzujemo večerašnjom utakmicom. Sigurno je da ćemo biti emotivno ispražnjeni, ali moramo da odigramo još jednu dobru partiju. Uradićemo analizu večeras i tokom sutrašnjeg dana pripremati novu utakmicu. Švedska je ekipa koja će uvek iz polukontre i kontre postići po deset golova, to je njihov način igre, a cilj svake ekipe koja igra sa njima je da to pokuša nekako da spreči –  zaključio je selektor Bregar.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter