0
Evroliga

FOTO: Twitter/@FCBBasketball

OLIMPIJAKOS OSVOJIO MINHEN UZ MNOGO TRUDA: Lučić leteo, obruči stradali, ali Oli pomaže Zvezdi u borbi za najboljih osam! (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.22 u 22:54

Još jedna sjajna predstava Lučića u senci poraza!

Košarkaši Olimpijakosa iz Pireja savladali su Bajern u Minhenu rezultatom 88:98 u jednoj uzbudljivoj i lepoj utakmicu punoj događanja. Ritam je bio sjajan, u prvom poluvremenu je kombinovano viđeno više od sto poena, domaći su imali čak i dvocifrenu prednost ali gosti su ipak iskusnija i fizički dominantnija ekipa, pa su u nastavku preokrenuli i slomili tim Andree Trinkijerija.

Najbolji u redovima pobedničkog tima bio Tajler Dorsi, koji je ubacio 25 poena za isto toliko minuta. Najviše mu je pomagao Saša Vezenkov sa 17, dok su u završnici najbolji bili Hasan Martin sa 14, odnosno Kostas Slukas sa 11 poena i 10 dodavanja. Dvocifren je još bio Mustafa Fal sa 10 poena.

U redovima domaćina najveći otpor pružio je Ogustin Rubit sa 18 poena, Vladimir Lučić je odigrao sjajan meč sa 15 poena i osam skokova, uz sjajno zakucavanje. Najveću podršku su imali u Otelu Hanteru i Darunu Hilijardu koji su dodali po 12 poena. Bivši igrač Partizana Ognjen Jaramaz je ubacio devet poena dok je Kori Volden meč završio sa šest.

Olimpijakos je sada četvrti sa skorom 16 pobeda i devet poraza, dok su igrači iz Minhena na šestom mestu sa 12 pobeda i 10 poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter