0
Evroliga

from left Malcolm Delaney Kyle Hines Sergio Rodriguez Devon Hall Crvena Zvezda v Armani Milan-Euroleague 2021/22 Beograd, 01.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

NIKO OD NJIH NE BI OČEKIVAO DA BUDU NAJBOLJA ODBRANA U EVROPI: Manekeni umeju da siđu u rudnik, ludnica u završnici ali ipak je pala zapaljena OAKA! (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.22 u 22:02

Nova pobeda ekipe iz Milana!

Košarkaši Olimpije iz Milana savladali su Panatinaikos u Atini rezulatom 76:75. Domaći su bolje ušli u meč, potpuno zatvorili sve prilaze košu gostima u uvodnom periodu, tako da su igrači Milana gotovo sve ubacivali samo sa linije penala. Ipak Eitore Mesina je zategao odbranu i krajem prvog poluvremena prednost se istopila. U nastavku je Olimpija napravila čak i dvocifrenu razliku, ali domaćin se nije predavao, na krilima atmosfere zapaljene spornim sudijskim odlukama, ali pobedu je sa penala doneo Kajl Hajns nakon uhvaćenog ofanzivnog skoka.

Najbolji u redovima pobedničke ekipe bio je Malkolm Dilejni koji je meč završio sa 15 poena i šest skokova. Večerašnji heroj, četvorostruki osvajač Evrolige, Kajl Hajns, meč je završio sa 13 poena i 10 skokova, uz slobodno bacanje za pobedu. Dvocifren je još bio i Đanpaolo Rići, koji interesantno, sve ostale statističke kolone ostavio na nuli.

Kod domaćina tradicionalno je bio najbolji Nemanja Nedović. Srpski košarkaš je meč završio sa 19 poena, četiri skoka i pet asistencija za pola sata igre, uz dva poena za izjednačenje u samoj završnici. Uz njega najviše se istakao Jorgos Papajanis, centar je imao 11 poena i 7 skokova, dok je sa istim brojem poena meč završio i Okaro Vajt.

Milano je i zvanično najbolja odbrana dosadašnjeg toka Evrolige, primaju nešto više od 70 poena po susretu, ogromna transformacija tima sa severa Italije pod palicom Eitorea Mesine. Oni su sada treći na tabeli sa 18 pobeda i 8 poraza, dok je Panata na deobi pretposlednje pozicije sa Baskonijom, a skor tima iz Grčke je 7-19.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter