0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Sport Klub/Screenshot

NEVEROVATNE SCENE NA TERENIMA U HOLANDIJI: Navijači Vitesea pogodili golmana Sparte flašom u glavu, pa hteli da se obračunaju sa njim na terenu! (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.22 u 23:20

Nešto nesvakidašnje za zapadnu Evropu!

Na utakmici između Vitesea i Sparte na Gerledomu viđeno je nešto zaista skandalozno. U prvom minutu nadoknade vremena te utakmice, sa tribina iza gola golmana Madue Okojea, poletela je flaša koja je pogodila čuvara mreže dok je išao po loptu. Igrač se potom našao na zemlji.

Ono što je još bizarnije jeste da je umalo došlo do fizičkog obračuna između njega i jednog navijača domaćih, ali srećom do eskalacije nije došlo. Potom je sudija Džoi Koij otišao zajedno sa gostujućim fudbalerima u svlačionicu.

Ovaj incident se desio pri vođstvu gostiju minimalnim rezlutatom, a strelac jedinog gola na meču bio je Adrijan Dalmau na samom početku utakmice. Po trenutnom stanju na tabeli Vitese je trenutno na šestom mestu sa 40 osvojenih bodova, dok je Sparta na pretposlednjoj poziciji sa samo 17 bodova u 23 odigrana meča.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter