1
ATP

Tennis Tenis Davis Cup First round Srbija-Rusija Novak Djokovic v Daniil Medvedev Daniil Medvedev in action Nis, 03.02.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NEMA VIŠE DILEME: Stigao je odgovor koji je mnoge zanimao – evo zbog čega je Medvedev sklonio rusku zastavu sa Instagrama!

Objavljeno: 04.03.22 u 19:32

Rusima se nije svideo ovaj njegov potez.

Danas smo već pisali da je ruski teniser Danil Medvedev zbog jednog poteza privukao ogromnu pažnju na sebe. Naime, on je sa svog Instagram profila sklonio rusku zastavu.

Nakon toga, mnogima nije bilo jasno zbog čega je to uradio. Jedni su ovaj potez shvatili kao solidarnost, odnosno poziv na mir, dok su ga drugi označili kao kao nekoga ko je izdao svoju zemlju.

Odgovor koji su mnogi čekali dao je predsednik Ruske teniske federacije (RTF) Šamil Tarpiščev.

– Još nisam razgovarao sa Danilom, ali sada MOK zabranjuje upotrebu naše ruske zastave. Čak i na društvenim mrežama. Ovo je bila neophodna mera – izjavio je Tarpiščev u izjavi za tamošnji ‘Sport-Ekspres’.

 

0
0

1 Komentara

  1. Naivno je razmišljanje svih neprijatelja Rusije da je ovo još jedan njihov poraz. Nijedan ruski teniser nije skinuo zastava a da se nije savetovao sa vlastima u svojoj matičnoj državi. Ocenjeno je da je važnije da bude učesnik, nego da pokazuje zastavu. Nisu Rusi na gubitku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter