0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Inter

NAPADAČKI TANDEM VUČE INTER KA TITULI: Preslikana petarda protiv fenjeraša, tek će sve da gori u Italiji! (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.22 u 23:47

Fudbaleri Intera ubedljivi!

Fudbaleri Intera iz Milana su na Đuzepe Meaci demolirali Salernitanu, te su ih ispratili na jug Italije sa pet komada u mreži. Utakmica je bila jednosmerna ulica celim svojim tokom, o tome govori da je najbolji igrač gostiju bio golman Luđi Sepe, a ruku na srce i Milan Đurić je zadavao određene probleme odbrani Neroazura.

Lautaro Martinez je prekinuo golgeterski post u Seriji A, koji je trajao od prošlog meča sa današnjim rivalom koji se igrao sredinom decembra, pa je postigao het-trik sa nešto više od pola sata raspona između golova. Edin Džeko je sa dva gola u periodu od pet minuta postavio konačan rezultat.

Inter je sada prvi na liderskoj poziciji sa bodom više od Napolija i Milana, odnosno osam od Juventusa, dok je Salernitana ubedljivo poslednja sa samo 15 bodova i tri pobede u dosadašnjih 26 odigranih utakmica. Takođe su i ubedljivo najgora odbrana sa 61 primljenim golom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter