0
ATP

FOTO: Twitter/@stanwawrinka

LEGENDARNI TENISER KOJI JE POBEĐIVAO NOVAKA U PRAJMU PONOVO NA TERENU: Da li je ovo sveži start ili početak kraja, vraća se samo zbog jedne stvari! (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.22 u 21:07

Trostruki Grend slem šampion o svom povratku!

Stan Vavrinka ozvaničio da će se vratiti na teniske terene paralelno sa početkom sezone na šljaci. Švajcarac je govorio za L’Equipe, pa je naglasio da planira da bude konkurentan pri svom povratku:

„Ne vraćam se samo da bih se oprostio. Ono što želim je da ponovo osetim sve te emocije. I dalje osećam vatru u sebi, volim tenis, volim da igram, da treniram. Za sada je plan da se vratim kada počne sezona na šljaci“ – rekao je Stan za francuski list.

Turneja na zemljanoj podlozi počinje sa Mastersom u Monte Karlu koji je na programu od 10. aprila. U Madridu će se igrati od 1. maja, a u Rimu od 8. maja. Rolan Garos je na programu od 22. maja. Vavrinka je trenutno rangiran kao 237. na svetu.

Rasporstranjeno je mišljenje da smo od njega, kada je u maksimalnoj formi, videli najbolji tenis ikada, takođe je jedini teniser koji je mogao da pobedi Novaka Đokoviča u prajmu, ali konstanost je ta koja je limitirala Vavrinku na samo tri najveće titule. Od Grend slemova jedino mu fali Vimbldon.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter