1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

JOJIĆ UPOZORAVA NA VREME: Vezista Partizana o jučerašnjoj ‘drami’ u Humskoj, kaže da su crno-beli više puta ulazili u ovakve situacije! (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.22 u 16:49

U utakmici 25. kola Super lige Srbije, puleni Aleksandra Stanojevića savladali su ekipu Mladosti iz Lučana rezultatom 2:1.

Miloš Jojić je u razgovoru za klupski sajt sumirao svoje utiske i dao viđenje toka utakmice protiv Mladosti:

Na kraju dana je najbitnije da smo osvojili tri boda, to nam je bio cilj. Znali smo da nas, posle onakvog derbija, očekuje izuzetno teška utakmica, jer smo psihički i emotivno bili dosta ispražnjeni, ali kontrolisali smo meč sve vreme, postigli gol, a posle je i bilo lakše da se igra. Dali smo i drugi gol i onda ulazimo u neko „ludilo“ poslednjih deset minuta, gde primamo gol, a potom samo što smo krenuli s centra, gosti su imalistopostotnu šansu, zbog nedostatka komunikacije, i mogli smo da prospemo sve za jedan minut. Opet kažem, najbitnije je da smo ostvarili naš cilj i da smo uzeli tri boda.

Da li je ovo bila jedna dobra opomena za utakmice koje dolaze, da opuštanja nema do poslednjeg sudijskog zvižduka?

– Sigurno da da. Nije ovo prvi put da dolazimo u ovakvu situaciju, doduše nije ih ni bilo mnogo, ali fudbal je nepredvid i trenutak nepažnje može da te kazni, tako da treba da budemo srećni i zadovoljni posle ove utakmice, jer smo ostvarili cilj i uspeli da sačuvamo prednost.

Statistika pokazuje da si najbolji asistent, dok si se po broju pogodaka izjednačio sa Kvinsijem Menigom.

Ne znam taj podatak oko golova u poređenju sa drugim igračima, ali broj asistencija znam. Uvek sam isticao ekipu ispred svog ličnog uspeha, jer kada ekipa igra dobro, kada pobeđuje, kada dajemo puno golova, onda će se svako od nas i upisati u strelce i biti asistent, tako da moram da se zahvalim timu – do sada smo u prvenstv i kroz Evropu, uključujući i kvalifikacije, igrali veoma dobro, dali smo puno golova, malo primili. Istakao sam se asistencijama i golovima, ali ima još mnogo da se igra i imam neke zacrtane ciljeve na kraju prvenstva, kao i svaki igrač, ali jedini naš zajednički cilj je titula.

Podrške je bilo na tribinama, iako je bilo izuzetno hladno.

– Jeste, hladno je bilo danas i na trbina i dole, na terenu. Ljudima koji su došli hvala na podršci! Nije bilo kao na prošloj utakmici na domaćem terenu, ali svaki čovek koji dođe na stadion mnogo znači i ovom prilikom se opet zahvaljujem i pozivam ih da uvek dođu i da nam budu vetar u leđa, jer ta bodovna razlika u odnosu na drugoplasiranu ekipu se malo smanjila, mada ima još mnogo da se igra, ali uz njihovu pomoć će nam biti mnogo lakše da zadržimo prvo mesto.

Već u subotu vas očekuje meč sa ekipom iz Subotice.

Tako je! Neugodna jedna ekipa koja je loše startovala, sa tri poraza. Gledao sam utakmicu protiv Proletera koju su igrali i pobedili 0:3. Igrali su dosta dominantno protiv jednog neugodnog protivnika, na gostujućem terenu, napadali, mogli su da daju još neki gol, tako da nas očekuje izuzetno teška utakmica. Danas sam dobio žuti karton i neću moći da igram na tom meču, mislim da mi je četvrti i da ću biti suspendovan, ali ću biti uz ekipu kao podrška.

FOTO: Starsport

Rikardo Gomeš je takođe dao svoje viđenje utakmice:

Meč je bio težak, mislim da to nije zbog derbija. To je jedna utakmica, izgubili smo i gotovo. Što se tiče današnjeg meča, protivnik je bio jak, trčao je puno, bio je zatvoren i teško je bilo ući, ali mislim da smo kontrolisali igru od prvog poluvremena. Propustili smo dosta prilika i na kraju smo i primili gol, poslednji minuti su bili takvi, ali naravno da smo zaslužili pobedu i bilo bi još bolje da nismo propustili neke šanse koje smo imali – a zatim je naglasio:

– Ovo je razlog zbog kojeg smo bili fokusirani 90 minuta, jer znamo da je meč gotov tek onda kada čujemo poslednji sudijski zvužduk. U svakom trenutku možemo primiti ili postići gol, ova utakmica je bila neizvesna do samo kraja, ali dobro je-pobedili smo na ovom meču, sada je vreme za odmor do subote.

Za kraj, Gomeš iznosi svoja očekivanja pred narednu utakmicu:

– Očekuje nas još jedna teška utakmica sa protivnikom kao što je ovaj danas. Trčaće puno, to je sigurno. Mislim da ćemo se opraviti i biti spremni za meč.

0
0

1 Komentara

  1. Nisam fudbalski strucnjak ali primecujem da Partizan ulazi u meceve veoma lose, ne moze se da sastavi sa loptom i po celih 15-20 minuta! O cemu se ovde radi,pojma nemam. Da li je psiholoska stvar ali nece valjati u jednom momentu jer to mozes korigovati kasnije u vecini utakmica ali jednom djavo dodje po svoje. Stanoje da se dozove i shvati da je igra tima vise nego slaba za ambicije kakve gaje! Smesno je gledati da navijaci galame „Hocemo titulu“ a tim na terenu izgleda katastrofalno!
    Posebno mi je muka od Natha koji ne moze da se sastavi sa loptom, nema uopste paasa, potpuno je izduvao , svaki paas mu je lako procitan i prekinut…Jojic takodje mnogo gresi, a tek to bespomocno vracanje lopte nazad, to je sramota od igre! Ja bi im to zabranio kod rezultata 0-0! Koja je svrha te dekadencije i anti-igre?
    Neka se ne zamajavaju pricom o tituli ako ovako nastave igrati.Mene iskreno govoreci, ne iznenadjuje ova drma na kraju meca sa Mladoscu,to je dar od boga kao opomena! Bog jednom upozori i onda si u njegovim rukama!!. Iskreno, ja se veoma plasim gostovanja u Subotici i Surdulici i nadam se da ce ekipa popraviti igru,ovo je blagi uzas! Brinem, veoma brinem da li Stanoje uopste moze nesto brzo da oporavi. Nece valjati ako se nesto hitno ne uradi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter