0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

‘BIĆE SPINOVANJA DA IMAMO PARA ZA RASIPANJE’: Čović je ovom izjavom ‘zapalio’ Srbiju, evo šta je rekao na rođendanu Crvene zvezde!

Objavljeno: 04.03.22 u 13:52

Danas je veliki dan za crveno-bele.

Na današnjii dan pre 77 godina osnovana je Crvena zvezda, pa je povodom toga organizovana velika svečanost. Veliku pažnju privukao je predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, koji se osvrnuo na godinu iza crveno-belih.

– Čestitam vam 77. rođendan. Po meni je ovo istorijska godina zbog rezultata u istorijski teškom vremenu. Očekujem da u sledećoj godini imamo isto tako dobre rezultate. Ove godine smo osvojili 41 trofej – rekao je Čović i potom dodao da klub sa Malog Kalemegdana očekuju velika iskušenja:

– Moram da naglasim da ćemo se susresti sa velikm iskušenjima, ne samo sportske prirode, sa mnogo spinova i priča da smo miljenici, da imamo para da se rasipamo, a istina je da je veliki broj klubova u SD na ivici egzistencije. I pored toga časno branimo ovaj grb – rekao je Čović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter