1
Evrokup

Tornike Shengelia Rodrigue Beaubois Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Baskonia in Belgrade, Serbia on November 23. 2017. (STARSPORT/Pedja Milosavljevic)

BIĆE PARTIZANU PAKLENA KONKURENCIJA U EVROKUPU: Najveći rivali crno-belih krenuli po jednog od najboljih igrača Evrolige! (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.22 u 20:50

Evrokup deluje nikada ozbiljnije!

Nakon egzodusa stranaca iz ruske košarke, gomila slobodnih igrača zapalila je evropsko tržište u nekoliko dana iza nas. Nakon Heketa, igrač koji može da pronađe nov klub jeste Toko Šengelija. Navodi se da je u redu za njega veliki broj klubova, a da su trenutno najbliži Virtus i Valensija.

Klub iz Bolonje je najaktivniji na tržištu koje se zatvara osmog marta, već su kao veliku akviziciju na bekovskim pozicijama pronašli u liku Danijela Haketa, dok bi Gruzin mogao da ojača italijanski tim na unutrašnjim pozicijama. Složenost situacije povećava činjenica da Toko ima višegodišnji ugovor sa klubom iz Moskve, do 2023. godine, pa ćemo videti u kom smeru će pregovori ići.

Šengelija je među prvima iz ličnih razloga, nakon osude invazije, napustio CSKA, a osim Virtusa, kao nova sredina sjajnog krilnog centra pominju se Valensija koja je nešto bliža, i Baskonija koja u ovom momentu ne deluje realno. Toko ove sezone beleži, na 15 utakmica, 14.8 poena, 4.7 skokova i 2.5 asistencija, dok je na parketu u proseku nešto manje od 25 minuta.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter