Mihail Dudas Atletika, Evropsko prvenstvo, 5.3.1017. Mart 5. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)
in ,

TUŽAN DAN ZA SRPSKU ATLETIKU: Povukao se jedan od najvećih!

Ozvaničio je kraj karijere!

Srpski atletičar Mihail Dudaš odlučio je da se oprosti od sporta kojim se bavi od svoje 7. godine. On je u prostorijama Vojvodine organizovao koktel, sa ciljem da se oprosti, a evo šta je prisutnima rekao:

‘Atletiko, volim te. Hvala ti na svemu. Planove za budućnost još nisam definisao, ali započeo sam par meni važnih projekata, koje bih želeo da realizujem. Najviše želim da sebi dam prostora da vidim kako izgleda život bez profesionalnog sporta, kako to izgleda bez pritiska zbog takmičenja koje dolazi, zbog povreda, izazova.’ – rekao je Dudaš.

Mihail Dudas Ivana Spanovic Atletika, Evropsko prvenstvo, 5.3.1017. Mart 5. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘Ovo putovanje je za mene bilo fenomenalno, od dna pa do vrha, dešavale su se razne stvari, ali svi iz atletike znate da je disciplina desetoboj deset puta teža, samim tim su porazi deset puta teži. Zato su pobede koje je Miša ostvarivao deset puta veće, nego ona jedna!’ – dodao je njegov trener Kamasi!

Mihail Dudas Atletika, Evropsko prvenstvo, 5.3.1017. Mart 5. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Tokom svoje karijere, Dudaš je osvojio pet bronzanih medalja, sve u disciplini Dekatlon!

y

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mihail Dudaš (@mihaildudas)

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

POTRESNE SCENE: Igrač Bajerna ostao da leži, svi su bili u šoku – ‘Mnogo smo zabrinuti zbog onoga što se dogodilo Niku!’ (VIDEO)

VLAHOVIĆ POKAZAO KLASU: Vređali ga, zviždali mu, a on pokazao o kakvom šmekeru je reč – O ovome se priča čitavo jutro u Italiji! (VIDEO)