1
Domaći fudbal

Milos Jojic (R) celebrates after scoring a goal with Nemanja Jovic Ricardo Gomes Nemanja Miletic Danilo Pantic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Vojvodina Beograd, 21.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SVE ‘MIRIŠE’ NA PRAVI SPEKTAKL: Stanojević izveo vrlo jak sastav, trener Mladosti pokazao da je u Beograd došao sa ciljem da napravi iznenađenje! (SASTAVI)

Objavljeno: 03.03.22 u 16:31

Od 17:05 sastaće se fudbaleri Partizana i Mladosti iz Lučana u okviru 25. kola Superlige Srbije.

Pretpreli su crno-beli poraz prošle nedelje u večitom derbiju, pa ćemo videti koliko je to ‘uzdrmalo’ četu Aleksandra Stanojevića.

Strateg Partizana na teren će izvesti očekivani sastav, koji će igrati u formaciji 4-4-2. Desila se jedna promena u zadnjoj liniji crno-belih, pošto će Marko Živković igrati na poziciji desnog beka, dok će popularni ‘Ćelavi’ činiti štoperski tandem sa Igorom Vujačićem.

PARTIZAN: Popović – Živković, Miletić, Vujačić, Urošević – Jojić, Natho, Terzić, Menig – Marković, Rikardo.

Trener Mladosti je pomalo iznenadio prilično ofanzivnom postavom, te je pokazao da nije došao u glavni grad Srbije da se preda, već će svim silama pokušati da režira veliko iznenađenje.

MLADOST: Kostić – Cvetković, Milošević, Mićević, Leković – Baha, Milosavljević, Gordić, Jovanović – Petrov, Bojović.

Standings provided by SofaScore LiveScore


 

0
0

1 Komentara

  1. o kojem jakom sastavu pisete,pa ovo nije ni mlaka voda ,ljudi nemojte vise da pisete gluposti, sastav sa jojicem, markovicem menigom ,urosevicem mileticem pa oni nisu niti za patos ligu i mogu igrati samo u Partizanu jer je to klub za reciklazu,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter