0
Košarka

FOTO: Screenshot

POTRESNE SCENE: Igrač Bajerna ostao da leži, svi su bili u šoku – ‘Mnogo smo zabrinuti zbog onoga što se dogodilo Niku!’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.22 u 08:53

Scena od koje se ledi krv u žilama!

Američki košarkaše koji nosi dres Bajerna iz MinhenaNik Vajler Beb doživeo je stravičnu povredu u duelu sa Hamburgom. On je pokušao da zakuca, kada je došlo do pobede, koja je preplašila apsolutno sve. Nakon meča trener BajernaAndrea Trinkijeri rekao je:

‘Mnogo smo zabrinuti zbog onoga što se dogodilo Niku. Moglo je da bude dramatično. Prve vesti iz bolnice nisu dobre, ali je u redu. Pričekaćemo da vidimo što će se dogoditi. Bilo je vrlo opasn.’ – reči su Trinkijerija, koji potom dodaje:

‘Išao je na zakucavanje, niko ga nije dirao. Sudije su mi rekle da nije bio prekršaj i bili su u pravu. Ali kada dodirnete igrača koji je u vazduhu, to je vrlo opasno. Sada bismo mogli da pričamo o tragediji. Ako pogledate fotografije, kada je pao na zemlju… srećni smo! I ne znate koliko smo srećni. Pri svesti je, ali sad moramo da vidimo šta će biti jer je imao jak udarac u glavu!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter