0
Evropske lige

(191007) -- BARCELONA, Oct. 7, 2019 (Xinhua) -- Barcelona's Lionel Messi (L) vies with Sevilla's Joan Jordan (C) and Sergio Reguilon during a Spanish league match between FC Barcelona and Sevilla FC in Barcelona, Spain, October 6, 2019. (Photo by Joan Gosa/Xinhua)

‘OTIŠAO MESI, PA NEKOGA DOVELI ZA 55 MILIONA!? PA JEL’ MORAO ONDA DA ODE?’ Bivši trener revoltiran progovorio o svemu, navijači u šoku!

Objavljeno: 03.03.22 u 11:21

Progovorio je i otvorio dušu!

Ronald Kuman, doskorašnji trener Barselone dao je intervju koji je iznenadio apsolutno sve! Otvoreno je govorio na temu predesednika Barselone – Laportea, kao i o nekim temama, koje su zanimale javnost, poput Mesijevog odlaska!

‘Laporta mi je hiljadu puta rekao da Ćavi neće biti trener, jer mu nedostaje iskustva. Imam utisak da od prvog dana nisam imao podršku uprave i Đoana Laporte. Neću ići na „Kamp Nou“ neko vreme, ne mogu da se pretvaram da je sve u redu dok je ovaj predsednik na funkciji.’ – počeo razgovor Kuman i potom dodao:

‘I ja bih voleo da sam dobio pojačanja koja je Barsa zimus dovela. Od početka ove sezone radio sam bez mnogo igrača. Sada su Pedri i Dembele tu i sve izgleda dosta dobro. Jednostavno, nisam dobio isti tretman kao što ga ima Ćavi. Drago mi je da stvari idu bolje. Srećan sam zbog igrača, pogotovo zbog Frenkija de Jonga, koji konačno igra na nivou. On je vrhunski igrač!’

O odlasku Lionela Mesija iz Barselone, rekao je:

‘Zbog uprave sam morao da pristanem da odu neki bitni igrači jer je ekonomska situacija bila loša. Međutim, nakon odlaska Lea Mesija vidite da su doveli nekog za 55 miliona, zašto je onda Mesi morao da ode i da li je morao. Nešto tu ne štima!’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter