0
Evropske lige

Fudbal Super liga season 2012-2013.Smederevo v Crvena Zvezda.Ognjen Mudrinski.Smederevo, 08.04.2013..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NASTAVLJA SE DOMINACIJA BIVŠEG NAPADAČA ZVEZDE: Mudrinski ponovo strelac! (FOTO)

Objavljeno: 03.03.22 u 22:20

Maribor želi titulu!

U derbiju 24. kola Prve lige Slovenije snage su odmerile dve najbolje rangirane ekipe. Tim Kopra je na stadionu ‘Bonifika‘ ugostio Maribor. Gosti su ostvarili veoma važan trijumf i prišli su za korak bliže osvajanju šampionske titule. Utakmica je završena rezultatom 1:2.

Oko 2500 navijača posmatralo je gotovo izjednačen odnos snaga na terenu u toku prvih 45 minuta igre. Gostujuća ekipa bila je za nijansu konkretnija, ali nije uspela ozbiljnije da ugrozi gol Kopra.

Situaciju u nastavku se promenila. Ljubitelji fudbala uživali su u značajno većem broju uzbuđenja na stadionu ‘Bonifika‘.

Maribor je do vođstvo stigao u 51. minutu meča. Glavni arbitar utakmice, Kajtazovič, pokazao je na belu tačku. Odgovornost je preuzeo nekadašnji as Crvene zvezde, Ognjen Mudrinski. Srpski fudbaler je bio siguran i postigao je 12. ovosezonski pogodak u ovom takmičenju. Mudrinski je trenutno drugi na listi strelaca. Ognjen ima samo pogodak manje u odnosu na prvoplasiranog Barišića.

Mladi vezista, Nino Žugelj, duplirao je prednost Maribora pogotkom u 59. minutu utakmice.

Konačan rezultat postavio je upravo pomenuti Maks Barišić. Iskusni napadač je realizovao jedanaesterac i 82. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter