0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - MAY 20: Luka Doncic (C) of Real Madrid celebrates victory after the Turkish Airlines Euroleague Final Four Belgrade 2018 Final match between Real Madrid and Fenerbahce Istanbul Dogus at Stark Arena on May 20, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

NAJBOLJE EVROPSKE EKIPE PONOVO DOLAZE U BEOGRAD: Fajnal-for Evrolige održaće se u prestonici Srbije, poznati svi detalji!

Objavljeno: 03.03.22 u 16:03

Nagađanja više nema, predstojeći Fajnal-for Evrolige održaće se u Beogradu.

Dugo se spekulisalo, nagađalo, a mnogi su i pretpostavljali da će se fajnal-for Evrolige održati u glavnom gradu Srbije. Da će tako i biti, potvrdili su brojni strani mediji, a među njima i Sportando.

Povodom ovoga, putem Tvitera oglasio se poznati novina, Emilijano Karčija.


Fajnal-for će na programu biti od 19. do 21. maja, polufinala će se igrati u četvrtak, a finale je na programu u subotu u Beogradu.

Vredi pomenuti da je fajnal-for prvobitno trebalo da se održi u Berlinu, ali zbog epidemioloških mera u glavnom gradu Nemačke ne bi bilo moguće prisustvo publike.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter