1
Domaći fudbal

Aleksandar Stanojevic Aleksandar Stanojevic Partizan - Gent UEFA Conference League 21.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

GROBARI ĆE OVO MORATI DA CENE: Iliev otkrio da je Stanojević odbio milionsku ponudu – trenera ‘parnog valjka’ zanima samo jedna stvar!

Objavljeno: 03.03.22 u 13:21

Stanojević odbio ozbiljne ponude.

Navijači Partizana mogu biti zadovoljni rezultatima njihovog voljenog kluba u ovoj sezoni, jesenji deo Superlige Srbije završili su na liderskoj poziciji, dok su takođe obezbedili plasman u osminu finala Lige konferencije.

Velike zasluge idu strategu crno-belih, Aleksandru Stanojeviću, koji sigurno ‘korača’ ka šampionskom tronu. Spreman je na sve kako bi uspešno završio svoju misiju, čemu svedoči činjenica da je zimus odbio ‘dva poziva’ iz Turske.

Naime, Bešiktaš i Antalija su bili zainteresovani da angažuju sjajnog stručnjaka, a istanbulski velikan je srpskom treneru nudio platu od 1.000.000 evra kako bi seo na klupu turskog velikana.

Istina je! Bilo je ponuda za našeg trenera Stanojevića, ali, on je meni još tokom jeseni rekao, i pre nego što će produžiti ugovor, da ga ništa ne interesuje sem Partizana. Njegov, kao i naš cilj je da osvojimo titulu i da Partizan bude šampion države – rekao je Ivica Iliev u razgovoru za Kurir.

foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Sportski direktor crno-belih otkrio je da je Partizan imao ozbiljne ponude za Rikarda i Milovanovića.

Naši igrači su cenjeni u Evropi. Imali smo ozbiljne ponude za Rikarda i Milovanovića, kao i još neke naše fudbalere. Igre u Evropi, pobede i liderska pozicija u Superligi digli su cenu fudbalerima Partizana i možemo samo da budemo zadovoljni zbog toga. Sačuvali smo tim samo sa jednim ciljem, a to je osvajanje titule. Prvenstvo je dugo, ima još da se igra, poraz u derbiju ne bi trebalo da nas poremeti. Verujem da ćemo sve izgurati onako kako smo zamislili.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter