1
Košarka

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije Play Off season 2017-2018 Crvena Zvezda v Partizan (Game One I) Aleksa Radanov (L) and Djoko Salic Belgrade, 28.05.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BRZO SE SNAŠAO: Bivši centar Partizana ‘pobegao’ iz Ukrajine pa našao novi klub – u ‘komšiluku’ nastavlja karijeru!

Objavljeno: 03.03.22 u 15:21

Bivši centar Partizana morao je da napusti Ukrajinu.

Srpski centar, Đoko Šalić, ima novi klub. On je potpisao sa Slobodu iz Tuzle, dok je prethodno nastupao za Čerkasi, tim iz Ukrajine.

Nedadašnji centar Partizana dominirao je u Ukrajini i bio je jedan od najboljih igrača u timu, ali je zbog novonastale situacije, morao da spakuje kofere i da se skloni iz zemlje.

Kosarka Baketball season 2017-2018
Friendly Match
Partizan v Fenerbahce
Djoko Salic
Beograd, 26.09.2017
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Inače, Đoko Šalić već ima bogato iskustvo igranja u Bosni i Hercegovini, pošto je prethodno nosio dres Sparsa i Mladisti iz Mrkonjić Grada.

Tokom karijere, Šalić je još nastupao za Partizan, Sutjesku, Helios, Dinamik i poljski Vilki Morski.

0
0

1 Komentara

  1. Drzava koja zivi od kredita, ulaze u Fajnal for kosarkaske Evrolige, u nadi da ce voljeni tim najveceg navijaca uspeti da se docepa titule. Cena nije bitna, a kad stigne sve to za naplatu dati ce biti u Minsku, na Novom Zelandu, Sociju, Marmarisu, Varni, Floridi,…i jos najmanje toliko. Da li mislite da sam navedena mesta slucajno naveo?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter