0
Evropske lige

FOTO. Twitter/@LCFC

VARDI JE PREMIJERLIGAŠKA LEGENDA: Potvrdio pobedu nad tvrdim Barnlijem i oborio jedan neverovatan rekord! (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.22 u 08:21

Napadač je fenomen!

U pobedi svog tima nad Barnlijem u gostima od 0:2, engleski napadač Džejmi Vardi postao je najbolji strelac Premijer lige nakon 30. rođendana. Sada cifra, može se reći legendarnog napadača iznosi 94, a prestigao je Iana Rajta koji je držao rekord do sada. Lester je slavio na Turf Muru golovima Medisona i Vardija u samoj završnici meča, a ekipa Šona Dajša je delovala nemoćno pred Lisicama, koje igraju slabije ove sezone.

„Prosto je neverovatno pametan“ – istakao je Brendan Rodžers nakon meča i nastavio: „Njegovo znanje o igri, ideje o igri, to su sve ulične stvari, to nam je jako nedostajalo u njegovom odsustvu“.

Ovo je inače Džejmiju deseti gol ove sezone u Premijer ligi, iako je ove godine napunio 35 godina deluje kao da ne planira još uvek da stane. Lester je na 12. poziciji sa 30 osvojenih bodova, imaju 9 više od upravo Barnlija koji je prvi ispod crte i deluje kao da Lisice neće strepeti za opstanak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter