0
Evroliga

Stefan Lazarevic Crvena Zvezda - Split, ABA liga, Regionalna Liga Septembar 24. 2021., Beograd, Srbija 24.9.2021. Belgrade Serbia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STEFAN LAZAREVIĆ: ‘Poraz u prvom meču ćemo iskoristiti kao motiv’

Objavljeno: 02.03.22 u 22:19

Novi izazov za ekipu sa Malog Kalemegdana!

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon važne pobede nad Fenerbahčeom, sastaju se u četvrtak sa ekipom Baskonije u utakmici 28. kola Evrolige.

Ovo će biti 14. duel dva kluba u elitnom evropskom klupskom takmičenju, trenutno je 7-6 za goste iz Vitorije, a u poslednjem meču koji je odigran u Španiji, ekipa Baskonije slavila je 93:74.

Duel sa Baskonijom je samo jedan u nizu teških mečeva koje crveno-beli igraju praktično od završnice kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Dan uoči nove utakmice u Evroligi, oglasio se košarkaš Crvene zvezde, Stefan Lazarević.

-Dolazi nam ekipa koja nas je u prvom delu ubedljivo porazila, mi smo imali svojih problema, oni su u tom trenutku doživeli promenu trenera i ta odlična utakmica sa njihove strane očigledno je bila pozitivna reakcija. Mi se danas nalazimo što se tiče povreda u mnogo stabilnijoj situaciji, a prvu utakmicu i taj poraz svakako ćemo iskoristiti kao motiv, kako bi odigrali dobro i došli do rezultata. Očekuje nas serija evroligaških utakmica kod kuće, nama je bitno da održimo stabilnost rostera, idemo od utakmice do utakmice, počeli smo od Fenera, prelomilili smo tu utakmicu u teškoj završnici, i taj meč i način kako smo pobedili je i svojevrsni podstrek i motivacija za dalje utakmice –  rekao je Lazarević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter