0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 21: Daniel Hackett (L) of CSKA Moscow in action against Lorenzo Brown (R) of Crvena Zvezda during the 2019/2020 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 25 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and CSKA Moscow at Stark Arena on February 21, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

PLEJMEJKER KOJI JE IGRAO SJAJNO U BEOGRADU NAPUSTIO RUSIJU, EVROKUP ČEKA BOMBU: Da li će novi bekovski duo koji se formira biti najveća pretnja Partizanu ka finalu!?

Objavljeno: 02.03.22 u 14:11

Strašno pojačanje za Virtus!

Doskorašnji košarkaš CSKA iz Moskve, Danijel Heket, šesti je košarkaš osmostrukog šampiona Evrope koji je napustio Rusiju od početka njene invazije na Ukrajinu. Klub tvrdi da je on napustio Moskvu bez njihove saglasnosti i da ga zbog toga očekuju posledice:

„Danijel je napustio klub zbog porodičnih i ličnih razloga koji su u vezi sa trenutnom situacijom između Rusije i Ukrajine, kao i uz moguće posledice. Svi ostali igrači i treneri nastavljaju da se spremaju za predstojeće mečeve“, piše na zvaničnom Tviter nalogu Moskovljana.

Takođe on se pomiće kao najnovije pojačanje Virtusa, gde bi činio ubitačan tandem sa Milošem Teodosićem koji može da napadne plasman u Evroligu, a čelni čovek tima iz Bolonje, Luka Baraldi, rekao je sledeće:

„Heket nam je ponuđen, ali njegova saradnja i situacija sa CSKA mora da se reši. Zainteresovani smo za njega, bilo za trenutnu ili narednu sezonu. On je jak i uspešan italijanski igrač. Imamo do osmog marta rok za razmenu između timova iz Evrolige i Evrokupa. To je naš cilj u ovom momentu“, zaključuje Baraldi.

Danijel ove sezone beleži 8.5 poena, 2.6 asistencija i 2 skoka u proseku u Evroligi, a on je šesti igrač nakon Grigonisa, Fohtmana, Bolomboja, Šengeliju i Lundberga koji je napustio Armejce, a navijači ga ovde najbolje poznaju kao nekoga ko uvek igra sjajno protiv Crvene zvezde.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter