0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@RangersFC

OČI SA MARAKANE UPERENE KA GOSTOVANJU POLICAJACA U PERTU: Rendžersu usled povreda izmiče borba za titulu, tu će se videti ko je spreman za Zvezdu! (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.22 u 15:47

Van Bronkhorst i Škoti u velikim problemima!

Nekadašnji fudbaler Barselone, Đovani van Bronkhorst, ima popriličnu glavobolju kada je u pitanju sastavljanje tima za susret protiv Sent Džonstona u okviru šampionata Škotske ovog vikenda. Nakon kiksa u duelu sa Madervelom u prošlom kolu, gde su ispustili dva gola prednosti i remizirali, Policajci moraju da pobede Svece, ali im nedostaje gotovo pola startne postave.

Najveća problem za Holanđanina jeste najvećeg zimskog pojačanja iz Juventusa i bivšeg veziste Arsenala, Arona Remzija. Pored njega na terenu je moguće da neće biti Filip Helander, Adam Dijalo, Rajan Džek i Stiven Dejvis, doduše njihov status je „day to day“ pa je moguće da nastupe protiv Zvezde u Ligi Evope.

Oni koji sigurno neće igrati su Janis Hadži i Namdi Ofoboorh koji su odavno povređeni i neće ih biti do leta, a popularni Đio kaže sledeće:

– Moramo da osvojimo tri boda. Razočarani smo rezultatom od vikenda, pa moramo da reagujemo i pobedimo. Suština je da koristimo šanse koje stvaramo, verujem da ćemo videti razliku. Moramo da budemo nemilosrdniji u ofanzivi – rekao je van Bronkhorst.

Rendžers je u jako lošoj formi ovog proleća, u poslednih 5 utakmica uzeli su samo osam bodova, a pored pobede nad Borusijom nisu nešto preterano ni dominirali igrom na utakmicama, naročito protiv rivala iz Škotske.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter