0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfc

NAVIJAČI FIORENTINE SPREMNI DA NAPRAVE PAKAO ZA VLAHOVIĆA: On je jedan u nizu izdajnika, ćutanje neće biti moguće! (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.22 u 12:30

Biće vrelo u Firenci za Dušana!

Nakon što je ove zime Dušan Vlahović pojačo redove najljućeg rivala Fiorentine, Juventusa, on je postao persona non grata u Firenci, i predmet mržnje navijača Viole. Napadač se u sredu u okviru polufinala Kupa Italije vraća na stadion Artemijo Franki a tamo, gde ga percipiraju kao izadjnika, očekuje ga sve sem prijatne dobrodošlice.

„Čitav grad smatra da nas je Vlahović izdao, baš kao što se to događalo u prošlosti. Vlahović, Kijeza i Bernardeski su redom prolazili naše mlađe selekcije, ali izgleda da nikada nisu poprilimili identited Fiorentine. Kako će navijači dočekati Dušana? Ćutanje neće biti moguće – Firenca je jedan veoma pričljiv grad. Ignorisanje nije u našoj DNK. Biće reakcije, da li će biti zviždanje ili negodovanje ne znam, ali nešto ćete čuti. To je deo fudbala, navijači Fiorentine znaju da će njihovim ljubimcima posao biti lakši ako psihološki poremete Juventus“, izjavio je koordinator navijačkog kluba Fiorentine Federiko de Sinopoli.

On je samo jedan u nizu „izdajnika“ u kratkom vremenskom roku, a pre njega su Firencu zamenili Torinom Federiko Bernardeski i Federiko Kijeza. Vlahović ove godine igra fenomenalno, na pet mečava za Bjankonere postigao je šest pogodaka, a videćemo koliko će biti efikasan protiv bivšeg kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter