0
Evrokupovi

FOTO: JuventusFC @juventusfcen/ Twitter

LUDNICA U FIRENCI: Autogol u sudijskoj nadoknadi, Juventus slavio! (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.22 u 23:19

Neverovatna završnica!

Velika drama viđena je na stadionu ‘Artemio Franki‘. Fudbaleri Fiorentine dočekali su Juventus, u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Italije. Susret u Firenci završen je trijumfom gostujućeg sastava, minimalnim rezultatom (0:1).

Crno-beli su imali ‘vruć’ doček u Firenci, a pogotovo napadač Juventusa, Dušan Vlahović. Navijači su neprestano vređali doskorašnjeg golgetera njihovog kluba, ali Dušan nije obraćao pažnju na dešavanja sa tribina.

Fiorentina je bila bolji rival tokom gotovo celog toka utakmice. Juventus je na momente preuzimao inicijativu, ali domaćin je dominirao, pogovotovo u prvom poluvremenu. Ljubičasti su zatvorili prilaze do svog gola, a bilo su vrlo neugodni u ofanzivnoj liniji.

Ipak, fudbaleri ‘Stare dame‘ su uspeli da odbiju sve nalate domaćeg tima. Alegrijevi izabranici su bili čvrsti u defazivi. Fiorentina je bila nešto agresivnija, pa je napravila 16 prekršaja, u odnosu na 13 Juventusovih.

U momentima kada je delovalo da će timovi podeliti plen i da će meč biti završen najmanje popularnim rezultatom, došlo je do promene na semaforu. U prvom od dva minuta sudijske nadokande, Lorenco Venuti je zatresao sopstvenu mrežu. Defanzivac je ‘skinuo’ osmeh sa lica svih navijača sa stadiona ‘Artemio Franki‘.

Revanš duel na programu je 20. aprila u Torinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter