0
Košarka

FOTO: Twitter/@LAClippers

KLIPERSI SU POSEBAN KOLEKTIV PA MOGU I BEZ ZVEZDA: Sjajna utakmica bivšeg igrača Mege, ovaj Hjuston bi bio fenjeraš i u Evroligi! (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.22 u 09:29

Čak šest dvocifrenih u redovima Klipersa!

Košarkaši Los Anđeles Klipersa su rutinski savladali Hjuston Roketse u Teksasu rezultatom 100:113 i tako upisali četvrtu vezanu pobedu. Domaći su držali egal koliko su mogli, prvo poluvreme je bilo izjednačeno celim svojim tokom, ali gosti dodaju gas u nastavku i ubacuju Roketsima 40 poena u trećem periodu čime prave više od 20 poena prednosti, što im omogućava mirnu završnicu.

Najbolji u timu iz LA bio je nekadašnji član Mege, Ivica Zubac, koji je meč završio sa 22 poena, 12 skokova i dve asistencije uz šut iz igre 8/12. Najveću pomoć je imao u vidu Markusa Morisa koji je dodao 18, a Klipersi su imali još čak četiri dvocifrena igrača. Redži Džekson je ubacio 17, Tre Man i Brendon Boston po 11, dok je meč sa poenom manje završio Amir Kofi.

Kod domaćina jedini kakav takav otpor su pružili Džejlen Grin sa 20 i Kris Vud sa 18 poena i osam skokova. Skok više imao je Alperen Šengun, koji je brojao do 13 sa poenterskim učinkom, a isti broj skokova kao Turčin, samo sa poenom manje imao je Džašon Tejt. Klipersi su nakon ove pobede i dalje na osmoj poziciji, gde su u poteri za Minesotom, dok je Hjuston zakucan za dno, imaju samo 15 trijumfa, a ovo im je deseti uzastopni meč za redom da ne znaju za pobedu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter