0
Domaći fudbal

Nemanja Stojic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Metalac v FK Partizan Gornji Milanovac, 15.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

DVA REMIJA U SUPERLIGI SRBIJE: Metalac izvukao jedan bod protiv Nišlija, na TSC Areni mreže su mirovale!

Objavljeno: 02.03.22 u 18:25

Nije bilo mnogo golova.

Odigrane su još dve utakmice 25. kola Superlige Srbije. Metalac je na svom stadionu remizirao sa Radničkim iz Niša – 1:1, dok na utakmici TSC-a i Radnika nije bilo golova, te su i ove dve ekipe podelile bodove.

Radnički je od starta meča preuzeo potpunu inicijativu, opkolili su gol domaćih ali je Metalac u 22. minutu uspeo da stigne do vođstva, zahvaljujući Čađenoviću. Vezista domaćih oprobao svoj udarac sa nekih 20 metara, međutim golman Nišlija se loše snašao, te je lopta završila iza njegovih leđa.

Nije se dugo čekalo do iznenađenja, pošto je tim sa ‘Čaira’ svega 12 minuta kasnije poravnao rezultat. Igrači Metalca izblokirali su Pavlova, lopta je nekako stigla do Mićibućija koji je bez većih problema preciznim udarcem zatresao protivničku mrežu.

Posle ovog remija, Metalac se nalazi na 14. poziciji sa 23 osvojena boda, dok je Radnički zauzeo peto mesto a na svom kontu ima 33 boda.

Na TSC Areni u Bačkoj Topoli mreže su mirovale, a tokom susreta nije ni bilo većih iznenađenja. Ekipa iz Sente je sada na sedmom mestu na tabeli sa 31 bodom, dok superligaš iz Surdulice ima dva boda manje na jedanaestoj poziciji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter