1
ATP

Marian Vajda Novak Djokovic trening 2.05.1018. Maj 2. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ĐOKOVIĆ IZUZETNO EMOTIVAN NAKON ODLASKA VAJDE: Zajedno smo ostvarili neostvarivo, neverovatno putovanje prijatelju!

Objavljeno: 02.03.22 u 10:58

Drugi rastanak Novaka i Vajde!

Juče se pojavila informacija, koja se ispostavila tačnom, a to je da dugogodišnji Novakov dugogodišnji trener i prijatelj, Marjan Vajda, više neće sarađivati sa najboljim teniserom svih vremena. Đoković je na svom Instagram nalogu objavio izuzetno emotivnu poruku posvećenu Vajdi:

„Kakvo putovanje zajedno prijatelju. Petnaest godina! Bio si uz mene za vreme najvažnijih mečeva i trenutaka za pamćenje tokom moje karijere. Zajedno smo ostvarili neostvarivo, i uvek ću ti biti zahvalan za tvoje prijateljstvo i podršku. Bićeš uvek moja porodica i ne mogu dovoljno da ti se zahvalim za sve“, kaže Novak.

Marian Vajda Novak Djokovic trening 2.05.1018. Maj 2. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

 

A povodom rastanka oglasio se i sam Vajda:

“Tokom zajedničkog rada sa Novakom imao sam sreću da ga gledam kako se oblikuje u igrača kakav je danas. Pamtiću našu saradnju sa ogromnim ponosom i veoma sam zahvalan na uspehu koji smo ostvarili. Ostajem Novakova najveća podrška na terenu i van njega i radujem se novim izazovima”, zaključio je Slovak.

Vajda i Novak počeli su da sarađuju još pre Rolan Garosa 2006. godine, i od tada su bili zajedno, dok su imali i jednu pauzu od godinu dana, tačnije od aprila 2017. do aprila 2018. godine za vreme najlošijeg perioda igre Đokovića, usled problema sa povredama.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter