0
Domaći fudbal

Guelor Kanga navijaci delije sever Superliga Srbije, derbi, Crvena Zvezda - Partizan Beograd, Srbija 27.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

CRVENU ZVEZDU OČEKUJE SPEKTAKL U GLAZGOVU: Delije su poznate po dobrom navijanju na ostrvu, evo kako Vi možete do karte!

Objavljeno: 02.03.22 u 15:11

Crvena zvezda objavila ko može da gleda meč na Ajbroksu!

Fudbaleri Crvene zvezde će odmeriti snage sa Rendžersom u okviru osmine finala Lige Evrope, a prvi meč u Glazgovu zakazan je za 10. mart. Do karata koje su namenjene sektoru gde će biti smešteni navijači crveno-belih, možete da dođete isključivo preko Servisa za članstvo kluba iz Ljutice Bogdana.

To je jedini način da gledate utakmicu u Glazgovu na tribini sa ostalim zaljubljenicima u crveno-belu boju, s obzirom na to da Rendžers kao klub neće vršiti prodaju karata za naš navijački sektor. Za  navijače Zvezde koji putuju iz Beograda, prodaja karata će se vršiti u Servisu za članstvo u sredu 2. marta i četvrtak 3. marta od 9 do 17 časova.

Servis za članstvo nalazi se na zapadnoj tribini stadiona “Rajko Mitić”, a cena karte je 45 eura, tačnije 5400 dinara.

Karte će se lično preuzimati u Glazgovu na dan utakmice, a naknadno će se objaviti vreme i mesto preuzimanja rezervisanih karata.

Prijave se mogu izvršiti putem sledećih kontakt telefona:

011/ 3675-162

011/ 3675-167

011/ 3675-164

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter