0
Košarka

FOTO: STARSPORT

CIFRA OD KOJE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Jokić uskoro potpisuje najveći ugovor u istoriji NBA lige – zaslužio je svaki dolar!

Objavljeno: 02.03.22 u 20:56

Na pomolu nova košarkaška bomba!

Cela Srbija je ponosna na Nikolu Jokića, koji dominira na parketima NBA lige. Prošle godine momak iz Sombora je zaludeo čitav svet kada mu je pripala MVP titula, a ove godine potpisaće najveći ugovor u istoriji najjače košarkaške lige na svetu.

To je otkrio njegov menadžer, Miško Ražnatović, koji je u podkastu Dontasa Urbonasa rekao da će srpski centar novi ugovor potpisati predstojećeg leta.

– Prema našim očekivanjima, trebalo bi da ugovor bude potpisan predstojećeg leta. Produženje sa maksimalnim iznosom, što je očigledno i zaslužio – kazao je Ražnatović.

Pravo na supermaks ugovor naš košarkaš dobio je onog trenutka kada je dobio MVP priznanje, njegov novi ugovor biće ‘težak’ neverovatnih 241 milion dolara, javlja Bobi Marsk iz ESPN-a.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter