0
Evrokupovi

Fudbal Football UEFA Champions League Group C season 2018/2019 Crvena Zvezda v Paris Saint-Germain Head coach Thomas Tuchel Beograd, 11.12.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ČELSI SLAVIO NAKON PREOKRETA: Lukaku pogodio za pobedu! (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.22 u 22:50

Trijumf ekipe Tomasa Tuhela!

U okviru osmine finala FA kupa, fudbaleri Lutona ugostili su Čelsi. Favorizovani gosti slavili su na
nešto teži način od očekivanog. Čelsi je bio bolji nakon preokreta, rezultatom 2:3

Igrač utakmice je bez dileme Timo Verner. Nemački reprezentativac je sa pogotkom i dve asistencije predvodio ekipu do plasmana u četvrtfinale.

Luton je do prednosti stigao pogotkom Resa Burkea, već u drugom minutu meča. Odmah su gosti preuzeli kontrolu lopte i diktirali su tempo igre.

Uspeo je Čelsi da dođe do izjednačenja u 27. minutu utakmice. Verner je asistirao, a Saul Nigez je zatresao mrežu ekipe koja nastupa u Čempionšipu. To nije bio kraj uzbuđenjima u prvom poluvremenu!

Hari Kornik je krunisao odličnu kontru Lutona i pogodio je za novu prednost domaćina. Na semaforu je pisalo 2:1, a igrao se 40. minut.

Na promenu rezultata čekalo se do 68. minuuta. Tada se u ulozi asistenta našao Loftus-Čik, dok se Verner upisao u listu strelaca. Konačnih 2:3 postavio je Romelu Lukaku! Reprezentativac Belgije bio je precizan u 78. minutu susreta.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter