0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks/screenshot

BOGDAN BOGDANOVIĆ IGRA KOŠARKU KARIJERE: Srpski bek je u formi života, sjajna partija uzdrmala Boston, ali ne može sve sam! (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.22 u 08:48

Bivši igrač Partizana sve bolji u NBA!

Košarkaši Atlanta Hoksa su poraženi u Masačusetsu od strane Boston Seltiksa rezultatom 107:98. Atlanta je sjajno odigrala prvo poluvreme, imali su u jednom momentu i plus 17 sredinom druge četvrtine, ali su u nastavku neobjašnjivo pali. U drugo poluvreme je najpre loše ušao Tre Jang, a i svi njegovi saigrači su slabije odigrali nastavak, osim Bogdana Bogdanovića, što je Bostonu bilo dovoljno za preokret.

Srpski košarkaš je zabeležio 25 poena, uz sjajan šut iz igre preko 60 procenata, zatim je uhvatio i četiri skoka kao i tri asistencije za 35 minuta na parketu. Najefikasniji u redovima njegove ekipe bio je upravo Tre Jang, sa 31 poenom i šest asistencija, ali je nakon sjajnog prvog poluvremena Amerkinac potpuno pao i u nastavku ubacio samo devet poena. Jedini dvocifren u redovima od preostalih igrača bio je Danilo Galinari sa 12.

U redovima Bostona Džejson Tejtum je odigrao sjajan meč sa 33 poena, osam skokova i sedam asistencija, pratili su ga Derik Vajt i Grent Vilijams sa po 18, a Markus Smart je dodao 16 poena. Boston je trenutno na šestom mestu sa 37 pobeda i deset poraza manje, dok je Bogdanova Atlanta poslednja na mestu koje vodi u plej-in, i ima 29 pobeda i 32 poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter