0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@AdsKulubu

BALOTELI PONAVLJA ISTU REČENICU DECENIJU KASNIJE: I dalje tvrdim da imam kvalitet kao Mesi i Ronaldo, fudbalski sam na njihovom nivou!

Objavljeno: 02.03.22 u 13:51

Italijan uveren u svoj kvalitet!

Fudbaler turske Adane, Mario Baloteli, je pre gotovo 12 godina, nakon što je dobio nagradu „Zlatni dečko“, izjavio kako je jedini fudbaler na svetu koji je bolji od njega Leo Mesi. Kada premotamo iz 2010. u 2022. godinu, sedam klubova, više od 350 utakmica i 140 golova kasnije Super Mario ponovo daje sličnu izjavu, sada samo u mnogo umerenijem tonu:

„Ubeđen sam 100 posto da imam sve kvalitetet koje poseduju Mesi ili Ronaldo. Međutim, jednostavno sam propustio neke prilike. Mesi i Ronaldo su osvojili toliko Zlatnih lopti, glupo je da se u tom segmentu poredim sa njima. Međutim, čisto fudbalski sam na njihovom nivou. Nisam ljubomoran ni na jedan segment njihove igre“, izjavio je Baloteli.

FOTO: Twitter/@AdsKulubu

Kaje se što je napustio klub gde je i stekao globarnu popularnost „lošeg momka“:

„Siti je iz godine u godinu sve bolji. Morao sam da budem strpljiviji, siguran sam da sam ostao bio bih nivo Serhija Aguera, koji je legenda kluba. Međutim, nisam bio zreo u tim trenucima“.

Ove godine igra sjajno za Adanu. Na 24 meča postigao je 11 golova i u borbi je za izlazak u Evropu sa tim klubom:

„Moj cilj je da sa Adanom ostvarim što bolji plasman i naravno da se nađem na spisku reprezentativaca Italije, prvo za mečeve baraža, a onda i za Svetsko prvenstvo u Kataru. Imam 31 godinu mogu još mnogo toga da pružim“, rekao je Baloteli.

FOTO: Twitter/@AdsKulubu

Baloteli je osvojio u svojoj karijeri sve što se moglo osvojiti praktično do svog 20. rođendana, nakon toga je stekao status simbola neprofesionalnosti i protraćenog talenta, ali golove Nemačkoj, Kvins Park Rendžersu i Mančester junajtedu neće ni jedan fudbalski sladokusac skoro zaboraviti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter