0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

ABRAMOVIČ IZNENADIO CEO SVET: Rus će novac od prodaje Čelsija usmeriti za pomoć žrtvama u Ukrajini!

Objavljeno: 02.03.22 u 21:21

Klub iz Londona će dobiti novog vlasnika!

Prvi čovek Čelsija, Roman Abramovič, sada je i definitivno odlučio da proda klub. Roman je iznenadio javnost i poručio da će novac od prodaje biti usmeren za pomoć žrtvama iz Ukrajine.

-Kao što sam rekao, uvek sam donosio odluke koje su u najbolje interesu kluba. U trenutnoj situaciji odlučio sam da prodam klub jer smatram da je to najboljem interesu navijača, svih zaposlednih, kao i sponzora i partnera kluba .

-Neću tražiti otplatu bilo kakvih kredita. Nikad se nisam vodio poslovnim i finansijskim motivima, već je isključivo bilo reči o stasti prema igri i klubu. Štaviše, davao sam instrukcije svom timu da osnuje dobrotvornu fondaciju u kojoj će biti doniran sav prihod od prodaje, Fondacija će biti za dobrobit svih žrtava rata u Ukrajini – kazao je Abramovič i dodao:

-Nadam se da ću moći da posetim ‘Stamford Bridž‘ poslednji put i da se pozdravim sa svima vama. Bila je privilegija biti deo Čelsija i ponosan sam na sva naša dostignuća. Čelsi i navijači će uvek biti u mom srcu – zaključio je Abramovič.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Chelsea FC (@chelseafc)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter