0
AdmiralBet ABA Liga

from left Rodions Kurucs Dallas Moore Gregor Glas Rade Zagorac Alen Smailagic Head coach Zeljko Obradovic Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ŽOC ĆE U NEDELJU MOĆI DA RAČUNA NA SMAILAGIĆA: Grobari pred meč sa Zvezdom nisu mogli da čuju bolju vest, hoće li ‘parni valjak’ konačno pobediti crveno-bele?

Objavljeno: 02.03.22 u 18:52

U ovoj sezoni, košarkaši Partizana i Crvene zvezde sastali su se dva puta, i u oba navrata slavio je tim Dejana Radonjića.

Sada, pred nama je novi ‘megdan’ crno i crveno-belih, a utakmica je na programu u nedelju od 18:30. Ovo je treći okršaj ove sezone pomenuta dva tima, a navijači Partizana željno iščekuju prvu pobedu u derbiju.

Grobari se nadaju da će Željko Obradović pronaći rešenje za maestralnu Crvenu zvezdu, i veruju u trijumf koji bi i te kako uticao na samopouzdanje u predstojećim utakmicama.

Alen Smailagic
EuroCup-Partizan v Lietkabelis
Beograd, 17.11.2021
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Odlična vest za crno-bele je ta što će popularni ‘Žoc’ u nedelju moći da računa na Alena Smailagića, koji se polako oporavlja od povrede a već je i počeo vredno da trenira, saznaje Maxbet sport. Podsetimo, on je veliki peh doživeo u polufinalu Kupa Radivoja Koraća, kada je doživeo težu distorziju skočnog zgloba i lakšu distorziju kolena.

O kvalitetima Smailagića ne treba mnogo trošiti reči, već je u prvom delu sezone pokazao o kakvom igraču se radi i sigurno je da će u bliskoj budućnosti predstavljati možda i glavni šraf u timu Željka Obradovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter