Serbia's Dusan Vlahovic Serbia - Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT
in ,

VLAHOVIĆ PROTIV FIORENTINE: ‘Verujem u inteligenciju navijača, Vlahović je zahvalan klubu!’

Duel koji privlači mnogo pažnje!

Rivalitet Fiorentine i Juventusa je nadaleko poznat.. Meč sam po sebi nosi težinu, a posebno breme nosi srpski internacionalac Dušan Vlahović koji je upravo iz redova ‘Viole’ prešao u ‘Staru damu’. Ipak, trener Alegri smatra da će sve biti kako treba:

‘Biće to samo fudbalska utakmica. Verujem u inteligenciju i kulturu navijača Fiorentine.. Vlahović će uvek biti zahvalan i njima i klubu. Ne treba da brinemo zbog toga. U svetu postoje mnogo veći problemi. Sutra nas čeka samo fudbalska utakmica.’ – rekao je Alegri i odmah potom dodao:

‘Taj klub se nije mnogo promenio odlaskom Vlahovića. I dalje igraju jako dobro i lako mogu da vam naprave problem. Dušan je miran. Vraća se na mesto na kome je stasao. Biće to poseban meč za njega i mora da bude miran. U suprtonom, nikada ne bi igrao protiv Fiorentine.’ – zaključio je on, uz opasku da će odluku o tome da li će Dušan početi utakmicu, tek doneti.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ŠOKANTNA ODLUKA: Najveći sponzor okrenuo leđa Novaku, prekidaju saradnju!

„PRVI SAM MU ČESTITAO, A ON NIJE NAZVAO NI MENE, NI STANKOVIĆA“: Terzić „opleo“po Piksiju!