0
Evropske lige

Serbia's Dusan Vlahovic Serbia - Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VLAHOVIĆ PROTIV FIORENTINE: ‘Verujem u inteligenciju navijača, Vlahović je zahvalan klubu!’

Objavljeno: 01.03.22 u 14:53

Duel koji privlači mnogo pažnje!

Rivalitet Fiorentine i Juventusa je nadaleko poznat.. Meč sam po sebi nosi težinu, a posebno breme nosi srpski internacionalac Dušan Vlahović koji je upravo iz redova ‘Viole’ prešao u ‘Staru damu’. Ipak, trener Alegri smatra da će sve biti kako treba:

‘Biće to samo fudbalska utakmica. Verujem u inteligenciju i kulturu navijača Fiorentine.. Vlahović će uvek biti zahvalan i njima i klubu. Ne treba da brinemo zbog toga. U svetu postoje mnogo veći problemi. Sutra nas čeka samo fudbalska utakmica.’ – rekao je Alegri i odmah potom dodao:

‘Taj klub se nije mnogo promenio odlaskom Vlahovića. I dalje igraju jako dobro i lako mogu da vam naprave problem. Dušan je miran. Vraća se na mesto na kome je stasao. Biće to poseban meč za njega i mora da bude miran. U suprtonom, nikada ne bi igrao protiv Fiorentine.’ – zaključio je on, uz opasku da će odluku o tome da li će Dušan početi utakmicu, tek doneti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter