0
Evropske lige

Fudbal UEFA Champions League season 2014-2015 Second qualifying round, Second leg Partizan v Steaua Bucharest from left Marko Jevtovic Miroslav Vulicevic Valeri Bozhinov (Bojinov) Darko Brasanac Nikola Trujic celebrate victory over the Steaua Beograd, 05.08.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VLAHOVIĆ DOBIO PODRŠKU OD NEKADAŠNJEG SAIGRAČA: ‘Uvek je branio ljubičaste boje, davao svoj maksimum!’

Objavljeno: 01.03.22 u 15:50

Navijači Partizana ga dobro pamte!

Bugarski fudbaler Valeri Božinov odlučio je da stane u zaštitu srpskog internacionalca i svog nekadašnjeg saigrača – Dušana Vlahovića. Mnogo se priča o duelu Fiorentine i Juventusa, meču na kojem će po prvi Dušan nastupiti protiv svog bivšeg kluba.

‘Veoma sam kritikovan u Firenci jer sam rekao da je Vlahović napravio pravi izbor. On je veoma skroman i iskren momak, ostavio je srce u Fiorentini navijačima. Uvek je branio ljubičaste boje, davao maksimum na svakom meču.’ – rekao je Božinov i odmah potom dodao:

‘Fiorentina je zaradila dosta novca. Likvidnost je neophodna kako bi klub dobro poslovao. Na taj način i tim raste. Razumem razočarenje navijača zato što je izabrao Juventus, ali mora se sagledati šira slika!’ – zaključio je Božinov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter