0
Evropske lige

Paris Saint Germain's head coach Thomas Tuchel during UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and PSG Paris Saint Germain in Belgrade, Serbia on December 11. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

TUHEL U SUKOBU SA ‘SEDMOM SILOM’: Trener Čelsija poludeo zbog pitanja o ratu, novinarima je odbrusio i stavio svima do znanja šta misli o tome! (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.22 u 22:06

Nemački stručnjak Tomas Tuhel burno je odreagovao na pitanje o dešavanjima u Ukrajini.

Trenutna situacija u Ukrajini je tema broj 1 u svetu, ali aktuelni trener Čelsija, Tomas Tuhel, ne želi da razgovara o tome, jer kako kaže, nije političar.

Koliko često treba to da kažem? Užasno je, naravno da je užasno. Ne može drugačije mišljenje da postoji o svemu tome. Čitava Evropa ima buku u glavi koja se nikome ne dopada. Možda se vama ništa nije promenilo, ali i dalje pokušavate da radite svoj posao što bolje možete i upravo to radimo i mi! – iznervirano je rekao Tomas Tuhel na današnjoj konferenciji za medije i potom dodao:

Slušajte, morate da prestanete. Ja nisam političar. Iskreno, morate da prestanete. Ja mogu samo da se ponavljam i osećam se loše ako ponavljam jer nisam iskusio rat. Veoma sam privilegovan, sedim ovde u miru i radim najbolje što umem, ali morate da prestanete sa tim pitanjima, jer nemam odgovore – ponovio je proslavljeni trener u razgovoru sa ‘sedmom silom’ pred meč osmine finala FA kupa sa Lutonom.

Cela Engleska bruji o Romanu Abramoviču, tačnije njegovom odlasku iz londonskog kluba.

Trudimo se da budemo mirni, a mirni smo u centru oluje ili buke koja nas je okružila, koju ne možemo da kontrolišemo i za nju nismo krivi. Na kraju je najbolje da se posvetimo onome što volimo i radimo, a to je sport. Mislim i da imamo pravo da to uradimo. To je sve što možemo da uradimo za navijače. Da im skrenemo pažnju, zabavimo ih uz maksimalan napor i posvećenost – zaključio je Tuhel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter