0
Domaći fudbal

head coach Nenad Lalatovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Radnicki Kragujevac Beograd, 20.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SUPERLIGA SRBIJE: Sve je ‘prštalo’ u Novom Pazaru, Lalatović vezao drugi trijumf na klupi Radničkog – utakmicu obeležila opšta tuča! (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.22 u 18:24

Nenad Lalatović upisao je drugu uzastopnu pobedu na klupi kragujevačkog superligaša.

U okviru 25. kola najelitnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji, fudbaleri Radničkog iz Kragujevca savladali su Novi Pazar na gostujućem terenu minimalnim rezultatom – 0:1.

Uspeo je Lalatović svojim dolaskom da ‘trgne’ Kragujevčane sa dna, i ostvari drugi uzastopni trijumf, pošto je u prethodnom kolu Radnički bio bolji od Voždovca. Utakmica nije bila preterano zanimljiva, dok se ključni momenat dogodio u 66. minutu, kada je Nikola Kovačević postigao pobedonosni gol za svoj tim. Zanimljivo je da je Kovačević tokom jesenjeg dela šampionata nastupao upravo za Novi Pazar.


Gostujućem timu bio je poništen gol u prvom delu igre, zbog prethodnog faula kapitena Mirića u napadu.

Na kraju utakmice, sve je ‘ključalo’ na ‘Caizcoin areni’. Naime, čitav haos režirao je Filip Pavišić, koji je u drugom minutu nadoknade vremena prišao jednom protivničkom fudbaleru koji se žalio na povredu, podigao ga i ponovo ‘bacio’ na travu.

Zbog toga, nastala je opšta tuča između dve strane, obe klupe su se komešale, napravile gužvu i i iz tog razloga je susret produžen čak 14 minuta.

Superliga Srbije, 25. kolo:

Novi Pazar – Radnički 1923 0:1 (0:0)

18.00 Proleter – Spartak

Sreda:

16.00 Metalac – Radnički Niš
16.00 TSC – Radnik
18.00 Kolubara – Vojvodina
18.00 Čukarički – Napredak

Četvrtak:

15.00 Voždovac – Crvena zvezda
17.05 Partizan – Mladost

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter