0
Ostali sportovi

FOTO: SIM

SPORTSKE IGRE MLADIH: 30 gradova u Srbiji će biti domaćini velikog spektakla! (FOTO)

Objavljeno: 01.03.22 u 13:57

Nova sezona Dunav osiguranje Sportskih igara mladih (SIM) u Srbiji, deveta po redu, počela je edukativnim projektom “Zero Waste – Budi deo igre – Čuvajmo našu planetu”.

U saradnji sa kompanijom „Coca-Cola“ odrzani su edukativni događaji u Sremskoj Mitrovici, Šidu, Obrenovcu, Mladenovcu, Kikindi, Zrenjaninu, Beogradu i Novom Sadu, gde su mališani kroz igru, takmičenje i druženje imali priliku da uče o značaju zaštite životne sredine.

FOTO: SIM

Sva takmičanja održana su u skladu sa epidemiološkim merama koje je propisao Krizni štab Vlade Srbije u zaštiti od korona virusa.

FOTO: SIM

„Coca-Cola“ u Srbiji i ove godine podržava nastojanje Sportskih igara mladih na podrucju održivog razvoja i doprinese što pozitivnijem uticaju na okolinu i pruži rešenja za izazove povezane sa ambalažom, u skladu sa višegodišnjim projektom „Svet bez otpada“.

FOTO: SIM

Tokom devete sezone Dunav osiguranje Sportskih igara mladih u Srbiji kampanja „Zero WasteBudi deo igreČuvajmo našu planetu” održaće se u 30 gradova.

FOTO: SIM
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter