0
Košarka

FOTO: Twitter/@memgrizz

ŠAMPIONSKI TIM U NASTAJANJU SAZREVA U TENESIJU: Morent prvi put brojao preko 50, nema šta nije radio, a imao i zakucavanje koje će se pamiti! (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.22 u 07:58

Memfis polako sazreva!

Košarkaši Memfiz Grizlisa su na svom parketu savladali San Antoinio Sparse rezultatom 118:105 i tako upisali osmu pobedu u poslednjih 10 mečeva. Gosti iz Ostina su imali prednost samo na početku prve deonice, ali su domaći dali gas i ubacili čak 42 poena u tom periodu i napravili ključnu razliku. Ostatak meča je takođe prošao u manjim mini-serijama ali tim iz Tenesija je priveo meč kraju.

Nova čudovišna partija Dža Morenta se odigrala sinoć. Mladi bek je timu Grega Popoviča ubacio neverovatna 52 poena, uz sjajan šut iz igre 18/28 i 4/4 sa distance, a na to je dodao 7 skokova i 2 asistencije i time oborio rekord karijere po broju ubačenih poena koji je do sada bio 46. Najveću podršku mu je pružio Melton Di’Antoni sa 15 poena i 6 skokova, a dvocifren je još bio Tajus Džouns sa 13 poena.

Kod gostiju najefikasniji bio je Loni Voker sa 22, Dedžonte Mari je pratio sa 21 poenom i 8 dodavanja, Jakob Peltl je dodao 16 poena i 10 skokova, Dag Mekdermont 14, a dvocifreni s bili još Džonson i Vesel sa po 10 poena. Memfis je i dalje treći na zapadu sa skorom 43 pobede i 20 poraza, dok je San Antonio 12. sa 24 trijumfa i 32 izgubljena meča.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter