0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/@fkmiljakovac

RADAKOVIĆ PONOSAN I ZAHVALAN NAKON HUMANITARNE UTAKMICE: Ide ka boljem, čeka me oporavak, nadao sam se da će neki pozvati ali nikad nisu!

Objavljeno: 01.03.22 u 10:31

Intervju legendarnog golmana 

Bivši golman Partizana koji je najpoznatiji po tome što je na Stadionu Partizana zaustavio Real Madrid, Radovan Radaković, za Objektiv je govorio o borbi sa bolešću, zahvalnosti pojedinim ljudima i majstorstvu Danka Lazovića:

Ide ka boljem. Imam te kontrole svaka tri meseca, imam još jednu operaciju koju treba da uradim u martu, nadam se da će biti kako treba. Najgore je prošlo, ali sada ide taj oporavak.

FOTO: FK Miljakovac

Meč  je organizovao prvi čovek Miljakovca Jovan Simić, a akciji su se pridružili bivši igrači Partizana Danko Lazović i Miroslav Radović

Hteo bih da se zahvalim Joci i ovim momcima. Ovo što rade je retkost, ovako humane akcije, hvala i Danku Lazoviću i Miretu Radoviću što su došli. Ja se nadam da će javnost i drugi ovo da prihvate i podrže – rekao je Radaković posle meča.

Gol Lazovića je bio, naravno uz Radakovića, najzapaženiji momenat na utakmici:

Majstor je majstor, neka uče ovi mlađi kako se igra. A može i dalje da igra! On je bio jedan od retkih koji je rekao dosta kada je bio na vrhuncu.

Govorio je i o tome kako je kada se nađeš u nevolji:

– Ima tih momaka koji su zvali i davali podršku. Ipak, ima i onih za koje sam se nadao da će zvati, a nikada nisu pozvali. To je ta empatija koja govori o nama ljudima kakvi smo i šta smo. Dokle god si zdrav, misliš da ništa ne može bez tebe, kad se ovako razboliš vidiš da smo mi samo obični brojevi.

Za kraj, Radaković se još jednom zahvalio Jovanu Simiću, ali i svim ljudima koji su bili uz njega:

Pravi prijatelji su bili tu! Evo ja Jocu nisam znao, a on mi je pomogao puno. Neka mu bog da zdravlja i sreću i neka izgura ovu priču koju gura do kraja – završio je Radaković.

Radovanu Radakoviću možete pomoći na sledeće načine:

Slanjem SMS poruke sa tekstom 1082 na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001216331-02

Uplatom na devizni račun: 160600000121638728

IBAN: RS35160600000121638728

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter