5
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic Superliga Srbije Super Liga Zlatibor - Crvena Zvezda , Srbija, Decembar 6, 2020. 6.12.2020. foto: Nikola Mitic / STARSPORT

„PRVI SAM MU ČESTITAO, A ON NIJE NAZVAO NI MENE, NI STANKOVIĆA“: Terzić „opleo“po Piksiju!

Objavljeno: 01.03.22 u 15:22

Bez dlake na jeziku.

Generaln direktor Crvene zvezde – Zvezdan Terzić gostujući na TV ‘K1’ ponovo se dotakao selektora Dragana Stojkovića, sa kojim nije u dobrim odnosima.

‘Stojković ima moj broj pa neka me pozove. Nije mi čestitao derbi. Ne meni, nego ni Stankoviću. Je l’ vi mislite da je u redu da selektor reprezentacije Srbije ne bude na derbiju? Pa to je njegova obaveza, on prima platu u Srbiji. Ne na ovom, nije bio ni na jednom derbiju. Da li je normalo da ne čestita pobedu ili plasman u osminu finala Lige Evrope? Pre njega su to svi selektori radili. Da li je normalno da ne okrene Mrkelu, Džajića, Duleta Savića. Ne mora mene.’ – rekao je Terzić i potom dodao:

BELGRADE, SERBIA – OCTOBER 12: Head coach Dragan Stojkovic of Serbia reacts during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Azerbaijan at Rajko Mitic stadium on October 12, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

‘Očekujemo velike stvari od reprezentacije. Prvi sam mu čestitao posle utakmice i plasmana u Katar. Izašao sam i javno dao izjavu, za medije. I rekao da je on najzaslužniji za uspeh. Ništa on nije neuobičajeno veliko uradio, jer smo išli smo na prvenstva i sa Muslinom, Antićem. Ali Zvezda radi stvari koje ranije nisu rađene. Kako god, mislim da ćemo u Kataru uraditi velike stvari i on dobro vodi reprezentaciju.’ – zaključio je Terzić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

0
0

5 Komentara

  1. Kao grobar apelujem, da ga pozove, ništa ne košta, a osećam da bi mu puno značilo, nekako mi deluje usamljen na slobodi, čak i u zatvoru bi imao iskrenije drugare, i još jednom apelujem da ga zatvore,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj covek izgubio kompas:pa Stojkovic bi se javio da ima dostojnog sagovornika ,a ne neku vucibatinu i sumnjivog coveka

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter