0
AdmiralBet ABA Liga

Ostoja Mijailovic KK Partizan 4.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OSTOJA MIJAILOVIĆ GRMI: ‘Sportisti nisu i ne mogu biti krivci! Ako neko zna kakav je osećaj, onda smo to mi u Srbiji!’

Objavljeno: 01.03.22 u 13:42

Izneo je svoj stav!

Svedoci smo da su Evroliga i Evrokup izbacili sve učesnike sa teritorije Rusije, što je mnogo uzburkalo javnost.. Tim povodom se oglasio i predsednik KK Partizan – Ostoja Mijailović:

‘Iskreno žalim zbog toga što se politička situacija prenela na sport. Sportisti nisu i ne mogu biti krivci za aktuelna dešavanja. Ako iko zna osećaj kada ste eliminisani za zelenim stolom, onda smo to mi u Srbiji, to jest bivšoj SRJ i siguran sam da se tome niti jedan pravi sportista ne može radovati. Bespredmetno je pričati o tome da li će nekome sada ova situacija, uslovno rečeno da pogoduje. Da nije bilo politike, Evropski šampion u fudbalu, Danska, se ne bi 1992. ni našla na EP. Ali su došli, odigrali pošteno i zasluženo osvojili titulu. Nadam se da ćemo uskoro svi ponovo moći da pričamo samo o sportu, pa onda neka na terenu pobedi najbolji!’ – stoji u instagram objavi predsednika Partizana!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ostoja Mijailovic (@ostoja_mijailovic)

Svakako da politiku i sport ne treba mešati!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter