0
ATP

Marian Vajda Marin Novak Djokovic trening 1.10.2018. oktobar 1. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

OGROMNA PROMENA U TIMU SRPSKOG ASA: Rastanak posle 15 godina, Marjan Vajda više nije Novakov trener!

Objavljeno: 01.03.22 u 18:51

Dogodila se jedna promena u timu Novaka Đokovića.

Marjan Vajda je dugo godina bio uz srpskog asa, ali njihovoj saradnji došao je kraj, saznaje Sport klub. Proslavljeni slovački teniser od početka ove sezone nije bio sa Novakom, ali je prilikom haosa u Australiji sve vreme pružao podršku Đokoviću, i glasno stao baš u njegovu odbranu.

Još od Vimbldona 2019. godine timu srpskog tenisera pridružio se Goran Ivanišević, dok se Vajda malo ‘povukao’ kako bi više vremena provodio sa svojom porodicom. Isto tako, veliko je pitanje na kojim turnirima će Novak moći da igra, iz razloga što nije vakcinisan, pa je što manje turnira na kojima bi Vajda mogao da bude ‘u boksu’ srpskog asa.

Marian Vajda Novak Djokovic trening 2.05.1018. Maj 2. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Njihovoj saradnji koja je trajala više od 15 godina došao je kraj. Za sada, to je jedina promena u timu, i dalje su tu trener Goran Ivanišević, fizioterapeuti Miljan Amanović i Ulises Badio, kao i kondicioni trener Marko Paniki.

Vajda i Novak počeli su da sarađuju još pre Rolan Garosa 2006. godine, i od tada su bili zajedno, dok su imali i jednu pauzu od godinu dana, tačnije od aprila 2017. do aprila 2018. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter